egyedi ékszerek fából
MENÜ
Főoldal
Bemutatkozás
Vásárok, Rendezvények
Elérhetőség
Szállitási, fizetési feltételek
Webáruház
Fafajták
Fórum
Megrendelés / vásárlás

 

A termékeimet a web-áruházon keresztül megrendelheti vagy egyes kézműves vásárokon és rendezvényeken megvásárolhatja minden Kedves érdeklődő.

 

 

Fizetési feltételek

 

A web áruházban megrendelt termékek árának fizetése előre átutalással vagy utánvétellel történhet. Kérem a megrendelőlapon jelezze a fizetés módját az egyéb megjegyzések mezőben!

 

A megrendelő lapon feltüntetett végösszeg, amely tartalmazza a posta költségeket*  is, az előre átutalás fizetése esetén érvényes.

A megrendelést követően e-mailben küldöm a bankszámla számát, melyre a pénzösszeg utalását kérem.  

 

Amennyiben utánvétellel kíván fizetni, e-mail-ben értesítem a megrendelt termék árának és annak postai költségeit tartalmazó végösszegről*. Az Ön visszaigazolását, az elfogadott ár tükrében megrendelésének megerősítését követően kerül sor a megrendelt termék elküldésére.   

 

*A posta költség a csomagolást is tartalmazza!

  

 

Szállítási feltételek

 

A termékeket minden esetben bélelt borítékban ajánlva vagy csomagként, értékbiztosítás nélkül postázom. A postai küldemény elvesztése esetén garanciát vállalni nem tudok.

Előre átutalás esetén, a vételár bankszámlámra érkezését követően 2 munkanapon belül postázom a megvásárolt terméket. Amennyiben a megrendeléskor az utánvételi fizetési módot választja, a terméket a visszaigazolását követő 2 munkanapon belül postázom.

 

 

Számla igénylése

 

A tevékenységemet iparművészeti tevékenységi körön belül végzem. A számlán kizárólag a saját termékeimet tudom feltüntetni, a postai díjakról számlát nem áll módomban kiállítani.

Számla igényét a megrendelőlapon kérem előre jelezze.


itt tovább léphet a Web-áruházbawww.faekszer.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!